Екомережа степової зони України: графічна модель, структурні елементи (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
На основі аналізу флористичного і ценотичного різноманіття та сучасного стану природної та напівприродної рослинності розроблена графічна модель екомережі степової зони України, виділені і коротко охарактеризовані її структурні елементи міжнародного, національного та регіонального рівнів.
Keywords: екомережа степової зони, ключові, сполучні (екокоридори), буферні та відновлювальні території.