Бріофлора і мохова рослинність національних природних парків Лісостепу України (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
Охарактеризовано бріофлору і мохову рослинність національних природних парків: «Подільські Товтри» (Хмельницька обл.), «Ічнянський» (Чернігівська обл.) та «Гомольшанські ліси» (Харківська обл.). Наведено класифікаційну схему мохової рослинності обстежених об’єктів природно-заповідного фонду регіону.
Keywords: мохоподібні, Лісостеп України, бріоугруповання, бріоценоз, еколого- флористична класифікація, національні природні парки.