Епіфітні мохи гірських лісів Сочинського Причорномор’я (Росія) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
Представлена характеристика епіфітної мохової компоненти лісових угруповань Сочинського Причорномор’я (Росія), яка включає дані про поширення та зустрічальність 76 видів листостеблових мохів, склад і видове різноманіття сформованих ними комплексів.
Keywords: епіфітні мохи, лісові угруповання, Сочинське Причорономор’я зустрічальність, видове багатство.