Найпівденніша знахідка Drosera rotundifolia L. в Україні (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
В статті повідомляється про знахідку Drosera rotundifolia на Нижньодніпровських пісках в Херсонській області (Україна). Наводиться коротка характеристика місцезнаходження, яке є найпівденнішим в Україні.
Keywords: Drosera rotundifolia, Нижньодніпровські піски, місцезнаходження.