Раритетне фіторізноманіття національного природного парку "Білоозерський": сучасний стан та аналіз (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
Проведено аутфітосозологічний аналіз раритетного фітогенофонду національного природного парку «Білоозерський», що складає 10 видів, та синфітосозологічний аналіз раритетного фітоценофонду, що налічує 18 раритетних асоціацій.
Keywords: раритетний вид, раритетна асоціація, національний природний парк, созологічний аналіз.