Ценопопуляції рослин, що потребують охорони на території карпатської частини ріки Дністер (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
Досліджено флористичний склад лісових, чагарникових та лучних угруповань території карпатської частини ріки Дністер. Доповнений список рідкісних та червонокнижних видів рослин та встановлено локалітети їхніх оселищ.
Keywords: ценопопуляції, угруповання, річка Дністер, рідкісні види рослин.