Ландшафтна диференціація флори Північного Причорномор’я з огляду на її синантропізацію (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2013)
В статті наводяться результати порівняльного аналізу флори ландшафтів Північного Причорномор’я на рівні виду ландшафту. Показано суттєву роль синантропізації в диференціації флори.
Keywords: Північне Причорномор’я, ландшафти, диференціація флори, синантропізація.