Деякі особливості ембріології Fumana procumbens (Dun.) Gren. et Godr. (род. Cistaceae) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2013)
Надані результати вивчення процесів формування генеративних структур та показані особливості запилення, запліднення та розвитку зародка Fumana procumbens.
Keywords: мікро- та мегаспорангій, ембріогенез, Fumana procumbens.