Особливості поширення, ценотична характеристика та стан ценопопуляцій Astragalus dasyanthus Pall. на території басейну річки Ворскли (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2013)
В статті наведені результати дослідження хорологічних, ценотичних особливостей та вікової структури 9 ценопопуляцій Astragalus dasyanthus – рідкісного виду, занесеного до Світового Червоного списку, Європейського Червоного списку та Червоної книги України у степових ценозах басейну р. Ворскли (Бєлгородська обл., Росія; Полтавська обл., Україна.
Keywords: Astragalus dasyanthus, басейн р. Ворскла, ценопопуляція, вікова структура, чисельність, щільність.