Морфологічні особливості плодів секції Medium D.C. роду Campаnula L. флори України (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2013)
Досліджені морфологічні особливості 19 видів секції Medium D.C. роду Сampanula флори України. Встановлені спільні для всіх досліджених видів ознаки (розкриття коробочок поблизу їх основи чи середини), а також специфичні (куляста або оберненояйцеподібна форма коробочок, прямостоячі або пониклі плодоніжки, густе, розсіяне опушення з жорстких, м’яких волосків або його відсутність).
Keywords: секція Medium D.C., види роду Campanula, плоди, флора України.