Massjukiella uсrainica – рідкісний для півдня України ксанторіоїдний соредіозний лишайник з урбанізованих ландшафтів (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2014)
Наводяться екологічні особливості рідкісного для півдня України ксанторіоїдного лишайника Massjukiella ucrainica.
Keywords: екологія, Massjukiella, Херсон.