МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ БОТАНІКИ ТА ЕКОЛОГІЇ»  (Присвячена 120-річчю від дня народження Д.К. Зерова. Полтава, 15–20 вересня 2015 року) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2015)
МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ БОТАНІКИ ТА ЕКОЛОГІЇ» (Присвячена 120-річчю від дня народження Д.К. Зерова. Полтава, 15–20 вересня 2015 року)