Міжнародна конференція молодих вчених «Актуальні проблеми ботаніки та екології» (29 червня–03 липня 2016 року) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2016)
Міжнародна конференція молодих вчених «Актуальні проблеми ботаніки та екології» (29 червня–03 липня 2016 року)