62й щорічний симпозіум Міжнародної асоціації науки про рослинність (IAVS), Бремен, Німеччина (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2020)
62й щорічний симпозіум Міжнародної асоціації науки про рослинність (IAVS), Бремен, Німеччина