Анотований каталог лишайників Ялтинського гірсько-лісового природного заповідника (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2024)
Анотований каталог лишайників Ялтинського гірсько-лісового природного заповідника
Keywords: лишайники, список, Ялтинський гірсько-лісовий заповідник, Крим.