Види роду Leveillula G. Arnaud (Erysiphales): поширення в Україні та ключ для їх визначення (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Види роду Leveillula G. Arnaud (Erysiphales): поширення в Україні та ключ для їх визначення
Keywords: борошнисторосяні гриби, рід Leveillula, Україна.