Цитометричне дослідження розвитку гаметофітів у хлібних злаків та їх гібридів (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Цитометричне дослідження розвитку гаметофітів у хлібних злаків та їх гібридів
Keywords: цитометричні показники, чоловічий і жіночий гаметофіти, хлібні злаки, пшенично – житні гібриди.