Морфологічні і фізіолого-біохімічні показники посухостійкості Triticum aestivum L. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Морфологічні і фізіолого-біохімічні показники посухостійкості Triticum aestivum L.
Keywords: морфотип, посухостійкість, рід пшениця, мікроструктура, обмін речовин.