Експрес-метод якісної оцінки деяких рослин на наявність у них проазуленів (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Експрес-метод якісної оцінки деяких рослин на наявність у них проазуленів
Keywords: Ефірна олія, азулен, ефіроолійні залозки, Achіllea collіna.