Вплив мікрозрошення на вирощування ефіроолійних рослин у різних кліматичних зонах Криму (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Вплив мікрозрошення на вирощування ефіроолійних рослин у різних кліматичних зонах Криму
Keywords: Nepeta cataria var. citriodora, Elsholzia stauntonii, степова зона, Крим.