Фітоценотична приуроченість та стан популяцій Allium regelianum A.Becker ex Iljin і Ferula orientalis L. у регіоні Біосферного заповідника «Асканія-Нова» (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Фітоценотична приуроченість та стан популяцій Allium regelianum A.Becker ex Iljin і Ferula orientalis L. у регіоні Біосферного заповідника «Асканія-Нова»
Keywords: Allium regelianum, Ferula orientalis, екологія, ценологія, Біосферний заповідник “Асканія-Нова”.