Екомережа України: ідеологія створення та шляхи формування (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Екомережа України: ідеологія створення та шляхи формування
Keywords: екомережа, структурні елементи, ключові території, сполучні території, буферні території, відновлювальні території.