Раритетне фіторізноманіття Херсонщини (Україна) та його охорона (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Раритетне фіторізноманіття Херсонщини (Україна) та його охорона
Keywords: рідкісні види, фіторізноманіття, Херсонщина.