Порівняльна анатомія квітконосу трьох гідрофітів з дельти Дунаю (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Порівняльна анатомія квітконосу трьох гідрофітів з дельти Дунаю
Keywords: Nymphaea alba, Nuphar luteum, Hydrocharis morsus-ranae, гідрофіти, дельта Дунаю.