Сучасний стан та основні завдання гідроботаніки в Україні (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Сучасний стан та основні завдання гідроботаніки в Україні
Keywords: гідроботаніка, водні макрофіти, гідрофіти, вища водна рослинність, гідрофітологія.