(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2024)
Новіков А., Барабаш-Красни Б. Сучасна систематика рослин. Базальні покритонасінні: навчальний посібник. – Львів: Державний природознавчий музей НАН України, 2024