(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2024)
Лобачевська О.В., Кияк Н.Я., Баїк О.Л., Хоркавців Я.Д., Соханьчак Р.Р., Карпінець Л.І., Бойко І.В., Бешлей С.В., Рабик І.В., Щербаченко О.І., Кіт Н.А. Стійкість та адаптивні структурно-функціональні зміни мохів під впливом абіотичних стресорів в умовах антропогенно трансформованого середовища. Львів, ГАЛИЧ-ПРЕС, 2022. 280 с. ISBN 978-617- 7617-93-7