(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
Флора мохоподібних природного заповідника «Медобори» включає 132 види із 28 родин і 71 роду. Анотований список включає 4 види печіночників і 128 види мохів, інформацію про поширення видів, їх місцезнаходження та життєві форми, а для деяких видів таксономічний коментар. Рідкісні та цікаві види заповідника: Brachythecium reflexum, B. starkei, Cirriphyllum crassinervium, Ditrichum flexicaule, Fissidens exilis, F. pusillus, Funaria muehlenbergii, Plagiothecium latebricola, Platydictya confervoides, Rhodobryum ontariense, Tortula canescens.