(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
Наводиться інформація щодо біології Anthurus archeri (Berk.) E. Fisch. (Clathraceae, Basidiomycota) в Україні, інвазійного гриба з Австралазії, який широко натуралізувався в Європі. A. archeri був знайдений в Українських Карпатах у широколистяних лісах на місцях, збагачених органічною речовиною.