(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
Встановлено, що коренева система рослин Cyperus esculentus в умовах Північного Причорномор’я є системою додаткових коренів. Їх розподіл на вегетативних органах має особливості: вони відсутні на столонах і кореневищах першого порядку.