(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
Наводяться результати інтродукції та перезимівлі (2005-2006 рр.) D.кaki в дельті Дунаю (м. Вилково). Дано кліматичну характеристику району інтродукції.