(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2008)
Наведені основні причини похибок, що виникають при супутниковій навігації. Запропоновано методику оцінки й зменшення випадкової похибки при визначенні географічних координат в ході польових досліджень з використанням GPS-приймача.