(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2008)
В статті дано результати огляду надвидових таксонів мохоподібних України згідно з «Чеклістом мохоподібних України (2008)»: надвідділ, відділи, класи, порядки, родини, роди. Станом на 30.07.2008 р. надвідділ Bryobionta включає 3 відділи 8 класів 29 порядків 84 родини 253 роди. З них до відділу Anthocerotophyta відносяться 2 роди 1 родина 1 порядок 1 клас, до відділу Marchantiophyta – 61 рід 32 родини 4 порядки 2 класи та до відділу Bryophyta –190 родів 50 родин 18 порядків 5 класів.