(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2009)
Висвітлено морфологічні та біоекологічні особливості хурми кавказької (DiospyroslotusL.) в умовах Лісостепу України. Дослідженoрепродуктивну здатність, наведено морфометричні характеристики вегетативних та генеративних органів. Описано способи та строки розмноження.