(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2009)
Наведені дані про морфолого-екологічні особливості та розповсюдження 19 видів афіллофороїдних грибів, що є новими для території України (Antrodiella fragrans, Athelia epiphylla, Ceraceomyces sulphurinus, Clavariadelphus truncatus, Dendrothele alliacea, Granulobasidium vellereum, Hyphoderma medioburiense, Hypochnicium wakefieldiae, Peniophora lilacea, Perenniporia narymica, Phanerochaete calotricha, P.subquercina, Phellinus hippophaeicola, Radulomyces rickii, Tomentella cinereoumbrina, T.umbrinospora, Tubulicrinis subulatus, Vuilleminia alni, V.coryli).