(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2009)
Представлено результати популяційних досліджень семи видів роду AlliumL. у екотопах Миколаївської області. Проведено оцінку рівня життєвості особин та якості ценопопуляцій цибуль, встановлено їх віталітетний тип. Виявлено, що негативні зміни у віталітетній структурі популяцій значною мірою обумовлені посиленням антропогенного впливу.