(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2009)
Результати детального аналізу особливостей пилкових зерен 16 видів роду Juglansпоказали їх важливість для таксономії роду, особливо на секційному рівні. Вперше проведене порівняння морфологічних особливостей пилкових зерен кожного виду з різних умов зростання (як інтродукованих в Україну, так і з природних місцезростань).