(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2009)
Список лишайників та ліхенофільних грибів природного заповідника "Єланецький степ" включає 163 види, що належать до 66 родів, 23 родин, 8 порядків та групи анаморфних грибів. Вперше для заповідника наводиться 49 видів лишайників та 8 видів ліхенофільних грибів, для яких вказані екологічні особливості та частота трапляння.