(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2009)
В статті представлені дані про нові для Кримського півострова види мохоподібних, зібраних у рівнинному Криму в 2003-2009 рр. Для Acaulon triquetrum (Spurse) H. Müll., Bryum klinggraeffii Schimp., B. kunzei Hornsch., B. moravicum Podp, Dicranella heteromalla (Hedw.) Schimp., Entostodon hungaricus (Boros) Loeske, Microbryum curvicollum (Hedw.) Zander, Physcomitrium pyriforme (Hedw.) Brid., Protobryum bryoides (Dicks.) Jguerra & M.J. Cano, Pterygoneurum kozlovii Laz., Sciurohypnum oedipodium (Mitt.) Ignatov & Huttuman, S. starkei (Brid.) B.S.G. вперше наводяться місцезростання в Криму.