(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2009)
Проведені дослідження порядків Phragmitetalia, Bolboschoenetalia maritime, Nasturtio- Glycerietalia, які на території Кременчуцького водосховища представлені 13 асоціаціями. Розроблена синтаксономічна схема за флористичною системою Браун- Бланке, проведений ценотичний аналіз та особливості поширення діагнозованих угруповань.