(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2010)
У статті представлені дані про 5 видів кортиціоїдних грибів, що є новими для України: Botryodasidium candicans J. Erikss. у стадії анаморфи Haplotrichum capitatum (Link: Fr.) Willd., Bulbillomyces farinosus (Bres.) Jülich у стадії анаморфи Aegerita candida Pers.: Fr., Erythricium hypnophilum (P. Karst.) J. Erikss. et Hjortstam, Peniophora erikssonii Boidin та Tulasnella deliquescens (Juel) Juel. Наведено опис зразків, малюнки їх мікроструктур, інформацію про субстрат, локалітет, а також дані про субстратні уподобання та поширення зазначених видів у світовому масштабі.