(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2010)
В статті наводиться конспект мохоподібних Опукського природного заповідника, який включає 49 видів, 5 форм, 6 різновидів, а також коротко повідомляється про структурні особливості бріофлори.