(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2010)
Вперше створено алоплоїдні гібриди Nepeta L. (алотриплоїд, пентаплоїд, гексаплоїд) від схрещування трьох видів. N. transcaucasica, N. grandiflora and N. cataria. Наводиться схема отримання трьохвидового гібриду.