(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2010)
В статті пропонується ряд нових номенклатурних комбінацій в родах Achillea L., Buglossoides Moench, Lotus L., Pseudolisymachion Opiz, Pulsatilla Mill. та Ranunculus L.