(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2010)
Природно-заповідний фонд України: території та об’єкти загальнодержавного значення. – К.: ТОВ «Центр екологічної освіти та інформації», 2009. – 332 с.