(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2010)
Дана характеристика гірських порід супраліторальной зони кримського узбережжя Чорного та Азовського морів. У статті наводяться дані про видовий склад Cyanophyta на різних кам’янистих субстратах супраліторалі.