(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2011)
На заплавних луках річки Псел, що використовуються як пасовища та сінокоси, вивчались особливості продукційного процесу та росту одного із видів лучного різнотрав’я – Achillea millefolium L. Досліджена динаміка основних показників росту даного виду. Встановлена віталітетна структура популяцій Achillea millefolium L. за пасквальним та фенісиціальним градієнтами.