(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2011)
Наведено результати популяційного вивчення рідкісного ендемічного виду Seseli lehmannii Degen (жабриця Лемана). Встановлено поширення, морфологічні, екологічні особливості виду, віковий склад популяції, причини зменшення його чисельності.