(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
У статті наводяться результати синтаксономічного, кластерного та ординаційного аналізів сегетальних угруповань садів, виноградників, соняшникових полів Херсонської області. Синтаксономічна схема включає 6 асоціацій, 5 союзів, 2 порядки класу Stellarietea mediae.