(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
І.С. Івченко. Розвиток дендрології у XVIII-XX ст. - К.: НПУ ім. М.П. Драгоманова, 2009. - 287 с. І.С. Івченко. Історичне формування дендрології. К.: Вид-во НПУ імені М.П. Драгоманова, 20011. - 351 с.